Menu
Adrian Cioroianu


Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experienta în companii ca Orange, Sony Ericsson si Intel Corporation. Este antreprenor si a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training si consultanta în vanzari. Din pasiune pentru educatie, este si Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din Romania.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revista de vanzari.

Detine 20 de ani de experienta în vanzari si diferite certificari internationala în acest domeniu, printre care: Miller Heiman, Imparta si Infoteam.

Adrian este autorul cartii VAND ORICE, ORICAND, ORICUI si coordonatorul cartiilor POVESTI NEMURITOARE DE VANZARI, APROAPE TOTUL DESPRE MANAGEMENTUL ECHIPEI DE VANZARI si VANZARI 2.0 PUNCT SI DE LA CAPAT, o colectie de experiente traite de vanzatori cu experienta din diferite industrii, povesti reale de vanzari din care pot învata toti cei care au tangenta cu vanzarile.

 

În cadrul evenimentului, Adrian ne va vorbi despre vanzari în contextul popularizarii industriei blockchain si a criptomonedelor

Agenda
Day 1, Event Hall
19:00 - 19:15
Vanzari in contextul popularizarii industriei blockchain si a criptomonedelor