Menu
Alexandra Maria Hila

Este Avocat de profesie si fondatoarea Hila Legal - Attorneys at Law.

Hila Legal este un birou de avocati din Timisoara, nascut din convingerea ca avocatul este un partener spre succes.
Hila Legal este partenerul afacerilor sustenabile, dar se implica si in litigiile persoanelor fizice, in domeniile dreptului civil, familiei, dreptul muncii etc, punand la dispoztia clientilor si personal auxiliar - contabili si practicieni in insolventa, pentru servicii cat mai complete si complexe.

Asa cum spune Alexandra, un business in avocatura devine solid prin “încapatanarea ”avocatului de a lucra profesionist în profunzime, într-o lume in care superficialitatea castiga tot mai mult teren.
Tangenta cu industria blockhain & crypto a aparut în ultimii ani, prin prisma colaborarilor cu diverse companii, cu profil IT, care mereu au fost cu un pas înainte în trendurile inovarii.
Pasionata de excelenta, Alexadra a cautat sa deserveasca solicitarile clientilor ei care, direct sau indirect au colaboratori  din industria blockchain.

În cadrul evenimentului, Alexandra ne va vorbi despre cadrul legislativ al criptomonedelor în Romania, despre provocarile momentului si posibilele solutii pentru viitor.

Agenda
Day 1, Event Hall
19:30 - 19:45
Cadrul legislativ al criptomonedelor în Romania, despre provocarile momentului si posibilele solutii pentru viitor